Моля, оставете ни обратна връзка

Емейл адресът, който използвахте, е неточен или непълнен.
  Какво е zdravei.net?

  Единствена по рода си платформа, която свързва индивиди с кореспондиращи и допълващи се характеристики, с цел създаване на стойностни компании, приятелства и връзки. Разработвана на базата на продължителен дълбочинен личностен анализ система, която обединява подхождащи си личности. За разлика от множеството безлични мрежи за запознанства, в които чуждите снимки и предсказуеми субективни описания са единствената променлива, служеща като ориентир на потребителя, zdravei.net ти предлага сполучлива компания чрез дефиниране на натурата ти въз основа на „науката на диференциацията“ human design и психологическия тест на Лоуен.

  Мога ли да изтрия профила си?
  Вашият профил може да бъде деактивиран или изтрит от базата данни във всеки един момент, но силно се съмняваме, че веднъж влезли в мрежата на качествената комуникация, ще искате да я загърбите. 
  Zdravei.net сайт за запознанства ли е?

  Не и по начина, по който си свикнал да виждаш сайтовете за запознанства. Да, в zdravei.net ще имаш възможността да се запознаеш с много и различни хора, но те няма да бъдат подбрани по познатия случаен принцип на социалната търсачка, а профилите им ще бъдат генерирани въз основа твоите и техните индивидуални характеристики и степента на съвпадение между тях. Така попадаш в полето на иновативна, интелигентна наука, която свързва подхождащи си личности и осигурява качествена бъдеща компания.

  Платформата наистина ли работи?

  Равно ли е 1+1 на 2? В извършваните от системата свързвания няма място за случайности или късмет. Благодарение на многократно тестваната и доказано ефективна основа на хюман дизайн, платформата свързва потребители с подхождащи и допълващи се характеристики, които са гаранция за сполучлива, приятна и перспективна комуникация.

  Мога ли да срещна тук бъдещия си партньор?
  И не само! Тук можеш и неминуемо ще срещнеш именно онези личности, от които се нуждаеш в живота си. Слушател, мотиватор, медиатор или просто приятен съмишленик в свободното време между две работни срещи. Категорично утвърдената по цял свят система на хюман дизайн събира потребители, които си подхождат на когнитивно, емоционално и еспиритуално ниво. В мрежата на zdravei.net най-после ще се почувстваш на мястото си, намирайки приятели, партньори и съюзници срещу монотонността на сивото ежедневие и масовото неразбиране.

  Защо датата и часът на раждане са толкова важни?
  Датата и часът на раждане на всеки един потребител са есенциалните показатели, въз основа на които се извършва хюман дизайнът. Изчисленията и анализът на личността зависят от редица променливи, голяма част от които се намират в полето на астрологията.
  Какво е Хюман Дизайн?

  Хюман Дизайн (от англ. език „human design” – „личен дизайн“),“е наука за анализ и описание на човешките вродени заложби и начини за себереализация. Единствената система за точно описание на личната уникалност и индивидуалните характеристики, които ни различават един от друг. Езикът на ХД представялява набор от формули и ключови думи (понятия), които разглеждат всеки един аспект и процес, развиващи се в човешкия живот. Въвежда понятия, описващи възприятията и взаимното въздействие, което оказваме един върху друг. Чрез един структуриран, систематизиран език за дефиниране на човешката природа получаваме възможност да видим човека такъв, какъвто в действителност е, а не такъв, какъвто обществото го е направило.

  Според ХД всеки има личен код, с който е роден, който не се повтаря никога в цялото човечество - записан е във всяка клетка в тялото ни и от него се разгръща нашият уникален жизнен проект. Този личен код се активира в момента на раждането ни и до края на живота ни се проявява в този свят чрез уникалния ни външен вид, поведение, предпочитания, склонности, потребности и индивидуални пропорции на всяко едно ниво - от биохимичните настройки през пръстовия отпечатък до тембъра на гласа. Тоест, всеки индивид притежава уникални настройки, които определят неповторимото му възприятие на света и общуването му с другите. Система на самопознанието, хюман дизайн далеч не е учение, което налага вярване в недоказани феномени, а предлага практически приложим анализ на човешката личност, който да помогне на потребителите да опознаят, възприемат и усъвършенстват същността си.

  Системата предлага логична методология, която позволява човек лесно да намери силните и слабите си места и начина да взаимодейства с околните максимално адекватно без загуби, но с развитие и осъзнаване. Фокус се поставя върху всеки човек като неповторимо и уникално творение на природата, а не върху общите модели и стереотипи, в които всеки се опитва да пасне "идеалният мъж, идеалната жена, добрият баща, успешният човек..."

  Истинността и точността на Хюман Дизайн се доказват по експериментален практически път. В момента стотици хиляди хора по света потвърждават действителността на информацията чрез своя личен опит.

  Как работи Хюман Дизайн в zdravei.net?

  Системата, която екипът ни  е разработил, анализира цялата база данни и прави синтез от над 30 различни показатели, кодирани в картата на всеки човек, за да подбере тези, които максимално пасват един с друг. Програмирахме алгоритмите в продължение на повече от година, като преди това 5 години изпитвахме всеки един от тях в подбора на хора за бизнеса, в създаването на екипи, в преглеждането на стотици партньорски анализи и различни казуси от личната ни практика като консултанти и анализатори.

  Всички резултати са описвани и анализирани с цел извличане само най-работещите и ефективни модели за съпоставяне. Разбира се, продуктът ще се развива и занапред, но основата, която сме създали, сама по себе си вече дава гарантирани резултати - всеки може да въведе данните си и системата ще му предложи максимално подходящите за него кандидати за среща по възходящ ред на съвместимост на характерите, личната енергетика, физическо и психическо допълване.

  Какъв е опитът на екипа ни?

  Системата за Хюман Дизайн анализ в zdravei.net е разработвана от екип професионални анализатори с дългогодишен опит под ръководството на Константин Тодоров - експерт по Хюман Дизайн с осемгодишен личен опит в прилагането на Хюман Дизайн в различни области на бизнеса и психологическото консултиране.

  Константин е бизнес консултант, специалист по разработване на обучителни програми, експерт по подбор на хора и създаване на екипи и професионален преподавател по системата Хюман Дизайн. Създател на проекта за изследване и обучения по системата - humandesign.bg.

  През последните години имахме уникалната възможност да създадем общност с над 700 отдадени експериментатори, които лично сме посветили в системата Хюман Дизайн. В общността имаме възможност да експериментираме с различни модели, да споделяме ценен опит и да се учим взаимно чрез откритията, които се случват ежедневно. С помощта на общността имаме възможност да натрупваме огромно количесто данни за това как работи системата на практика и да създаваме статистически извадки, на базата на които разработихме и кода на zdravei.net

  Паралелно с това изпитахме системата и в практическия свят на бизнеса. През 2011 година създадохме консултантска компания за бизнеса и в серия от 70 проекта за бизнес развитие и подбор на персонал имахме възможност да изпитаме как работи системата в бизнеса. Анализирахме бази данни със стотици служители, подбирахме хора, класифицирахме кандидатите по различни показатели, създавахме екипи, извеждахме индекси и показатели и намирахме слабите места в големи и малки организации. Видяхме кои са хората, които реално са родени да задвижват останалите. Именно този натрупан опит влагаме сега в създаването на автоматизирани системи за анализ, подбор и установяване на съвместимост между хората. Едно от най-трудните неща е да се създаде синергия между няколко човека, но с помощта на системата Хюман Дизайн и алгоритмите, които сме извели, това става лесно и бързо.

  Условия за ползване

   

  УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ZDRAVEI.NET И НА ПРЕДОСТАВЯНИТЕ ЧРЕЗ НЕГО УСЛУГИ

   

  Добре дошли в www.zdravei.net, който е управляван от „Медияуан“ ЕООД, ЕИК: 131123072, гр. София,

   

  www.zdravei.net е онлайн платформа за свързване на хора, която използвайки системата Хюман дизаин и психологическия характеров тест на Лоуен, Ви разкрива истинската Ви същност, като по този начин се стреми да Ви помогне да създадете и запазите връзки, които да са издържливи и да постигат ясни цели.

  В www.zdravei.net всеки потребител създава свой собствен профил/страница/ след регистрация.

  МОЛЯ , внимателно прочетете и се съгласете с тези условия, преди да използвате услугите на www.zdravei.net

   

  1. Услуги

   

  1.1. За да използвате услугите на www.zdravei.net е необходимо да се регистрирате, да се запознаете с разпоредбите на тези общи условия и да се задължите безусловно да ги спазвате. Това можете да направите като поставите отметка в празната кутийка и натиснете бутона с надпис „Съгласен съм с Условията за ползване на сайта", намиращи се в електронната форма за регистрация.

  1.2. На www.zdravei.net могат да се регистрират само пълнолетни (Навършили 18 години) и дееспособни физически лица. Можете да се регистрирате и като използвате своя facebook профил.

  1.3. Веднъж регистрирани на www.zdravei.net получавате право да създадете свой профил, както и да ползвате някоя или всички от следните услуги:

  1.3.1. Да разглеждате профилите на другите потребители, които са ви поканили на организирани от тях събития.

  1.3.2. Да създавате събития и да каните други потребители да участват в тях, като за целта можете да използвате един от следните предварително зададени шаблони:

  - Търся си компания за кафе;

  - Търся си компания за кино;

  - Търся си компания за спортуване;

  -  Търся си компания за разходка.

  При създаването на събитие имате право да изберете опция какви потребители да получат известие за него:

  1.      Само нови хора;
  2.      Само приятели;
  3.      Без значение.

  1.3.3. Да използвате специалната система на сайта, която автоматично, след като създадете събитието си, ще избере и намери подходящите за това събитие хора, регистрирани в сайта и ще изпрати покани до тях. Всеки които получи покана ще може да разгледа вашата профилна страница и да прецени дали да приеме или откаже поканата ви.

  1.3.4. Да разглеждате профилите на други потребители, като условието е те да са приели поканата Ви за организирано събитие. В случай, че прецените, че те не са подходящи за Вашето събитие, можете да откажете покана си до тях.

  1.3.5. Да решавате кои от потребителите, на които сте пратили покана за участие във Ваше събитие, да станат Ваши приятели. Това е възможно, след като получилият поканата я потвърди и Вие изберете да отидете на организираното от Вас събитие с него. При Ваше потвърждение събитието получава статус „уговорено“, а потребителя се добавя в списъка ви с приятели;

  1.4. Само потребители на сайта, получили покана за създадено от Вас събитие имат достап до профила Ви, както и Вие можете да разглеждате профилите само на потребителите, които са Ви поканиали на тяхно събитие.

  1.5. Изпълнението на договора се осъществява чрез предоставяне на достъп на потребителя до сайта, чрез избрано от него потребителско име и парола или ползвайки своя Facebook профил;

  1.6. Срокът на договора е до прекратяването му съобразно тези общи условия;

  1.7. Потребителите – физически лица имат право да се откажат от сключения договор за ползване на услугата при условията на чл. 55 от Закона за защита на потребителите. Изявлението за прекратяване на договора трябва да бъде отправено до office@zdravei.net по електронен път.

   

  1. Регистрация

   

  2.1. За да ползвате услугите е необходимо да се регистрирате, като попълните достъпната в реално време (on-line) електронна форма на www.zdravei.net.
  2.2. Длъжни сте да предоставите пълни и верни данни относно своята самоличност, както и другите изискуеми от електронната форма на www.zdravei.net данни. Необходимо е да актуализирате предоставените данни в 7 (седем) дневен срок от тяхната промяна.

  2.3. Можете да се регистрирате само един път. Забранява се регистрацията под измислено име, чуждо име или изменено собствено име.

  2.4. При регистрацията си трябва да въведете e-mail, потребителско име и парола, които не са използвани при друга регистрация в www.zdravei.net. Чрез това потребителско име и парола Вие се индивидуализира при използване на предоставяните услуги.

  2.5. С попълване на данните си при Вашата регистрация на www.zdravei.net и чрез поставяне на отметка в празната кутийка и натискане на бутона с надпис „Съгласен съм с Условията за ползване на сайта ", намиращи се в електронната форма за регистрация, Вие декларирате, че сте запознат с тези общи условия, съгласен сте с тяхното съдържание и се задължавате безусловно да ги спазвате.

  2.6. След деклариране на Вашето съгласие с общите условия, на посочения от Вас електронен адрес ще бъдат изпратени данни за активиране на регистрацията.

  2.7. За да бъде активирана Вашата регистрация трябва да я потвърдите чрез данните, изпратени на посочения от Вас електронен адрес. След активирането се създава Вашият електронен профил и се счита, че между Вас и „Медияуан” ЕООД възниква облигационна връзка, т.е. сключен е договор.

  2.8. При предоставяне на неверни данни, или при не отразяване на техните промени, екипът на www.zdravei.net има право, без предизвестие да прекрати договора или да спре достъпа Ви до ползване на услугите.

  2.9. Длъжни сте да полагате всички грижи за запазване на потребителското си име и паролата за достъп до услугите в www.zdravei.net в тайна от трети лица.

  2.10. „Медияуан” ЕООД не носи каквато и да е отговорност и не дължи каквото и да е обезщетение, при употреба на потребителското Ви име или парола за достъп от трето лице.
  2.11. www.zdravei.net предоставя място за съхранение единствено на данни, които не нарушават чужди права и не противоречат на императивни изисквания на приложимото законодателство. Ако ни стане известно, че съхраняваните от Вас материали не отговарят на посочените по-горе изисквания или на императивни изисквания на приложимото законодателство, линкът към тях ще бъде деактивиран, като за неговото ново активиране ще трябва да преминете през нова процедура, в която да докажете, че той отговаря на изискванията на уебсайта и не противоречи на императивните изисквания на приложимото законодателство.
  2.12. Въпреки че www.zdravei.net не се ангажира да проверява съдържанието на разположените на неговия уебсайт файлове и данни, си запазваме правото за премахване, деактивиране или заместване, без предупреждение, на файлове, които не съответстват на законовите разпоредби и на изискванията на тези Правила, както и на такива, които и биха могли по наша преценка да застрашат сигурността на сървърите и/или на съхраняваната на тях информация, ако ние сметнем това за необходимо.

  2.13. www.zdravei.net не носи отговорност за съдържанието на материалите съхранявани от Вас.

   

  1. Изменение на общите условия

   

  3.1. Имате право по всяко време по своя собствена преценка да прекратите ползването на предоставяните от „Медияуан” ЕООД услуги и да прекратите договора.
  3.2. С оглед периодично допълване, модификации и усъвършенстване на работата на www.zdravei.net, както и във връзка с възможни законодателни промени, които рефлектират върху предоставяната работата на уеб-сайта, тези общи условия могат да бъдат променяни едностранно от „Медияуан” ЕООД. Тази промяна може да се извършва също и при изменение на вида, естеството или технологията на предоставяните услуги, както и при изменение в икономическите условия.

  3.3. При изменение на тези условия, промените ще бъдат публикувани на www.zdravei.net и/или ще бъде изпратено съобщение до електронната Ви поща, съдържащо текста на измененията. Ще имате 15 дневен срок да се запознае с тези промени.
  3.4. Ако не заявите изрично в предоставения Ви срок, че отхвърляте промените чрез изпращане на съобщение до „Медияуан” ЕООД, ще се счита, че са обвързани от тях.
  3.5. За съгласие с промените в общите условия ще се счита и всяко Ваше ползване на услугите, след тяхното обявяване на уеб-сайта на „Медияуан” ЕООД.

  3.6. В случай че заявите несъгласие с променените или нови общи условия, договорът се счита за автоматично прекратен и „Медияуан” ЕООД има право незабавно да прекрати предоставянето на услугата.

  3.7. Потребителите имат право по всяко време и във всеки момент до сключване на договора за ползване на услугите на сайта да коригират предоставената от тях информация и параметрите на сключвания договор.

   

  1. Защита на личните данни

   

  4.1. С приемането на тези общи условия, давате своето изрично и безусловно съгласие, Дружеството да Ви изготви обработва личните Ви данни, до които е получила достъп при сключването и изпълнението на договора, включително да предоставя тези данни на други упълномощени от него и/ или свързани с него лица, както и на дружества или институции, за целите на изпълнението на сключения договор и за други законни цели.

  4.2. Със приемането на тези общи условия декларирате, че Ви е предоставена информация относно обстоятелствата по чл. 19, ал. 1 от Закона за защита на личните данни, че сте запознати с доброволния характер и условията за събиране и обработване на лични данни за целите на изпълнение на съответния договор, че сте уведомени, че можете да упражнявате правата си на достъп и коригиране на личните данни, предоставени във връзка с използване на услугите на www.zdravei.net, на адреса на офиса на „Медияуан” ЕООД, посочен в началото на тези общи условия, и давате своето недвусмислено и безусловно съгласие, на основание чл. 4, ал. 1, т. 2 от Закона за защита на личните данни, Дружеството да обработва предоставената от Вас информация, представляваща лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни за целите на изпълнение на сключения между Вас договор за ползване на услугите на www.zdravei.net.

   

  1. Ограничаване на отговорността

   

  5.1. „Медияуан” ЕООД не носи отговорност за прекратяване на предоставянето на услугите си при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната интернет мрежа, действия или бездействия на трети лица и т.н.
  5.2. „Медияуан” ЕООД не носи отговорност за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие спирането, променянето или ограничаването на услугите, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез www.zdravei.net.

  5.3. „Медияуан” ЕООД не носи отговорност за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие достъп на трети лица до съхраняваната от Вас информация.

   

  1. Обезщетения

   

  6.1. При нарушаване на тези общи условия вие сте длъжни да обезщетите „Медияуан” ЕООД за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, както и разходи и платени адвокатски възнаграждения, възникнали в резултат на предявени искове, включително платени глоби, обезщетения на трети лица във връзка с неправомерно използване на чужди файлове, или при нарушение на българското или приложимото чуждо законодателство, тези общи условия, добрите нрави и интернет етиката.

   

  1. Плащане

   

  7.1. Платените услуги за потребителите на www.zdravei.net са обозначени изрично и потребителите се уведомяват предварително за плащанията, които следва да извършат.

  7.2. Потребителите се съгласяват, когато ползват платени услуги, да заплащат цената за ползването им преди да ги използват. При забава доставчикът има право да спре услугата и да прекрати договора.

  7.3. „Медияуан” ЕООД приема плащане на стойността на услугата, съгласно избрания от потребителя способ.

  1. Прекратяване на договора

   

  8.1. Можете да прекратите договора по всяко време, чрез поставяне на отметка в празната кутийка и натискане на бутона с надпис „прекрати акаунта ми”, намиращи се на www.zdravei.net. С извършването на тези действия акаунтът Ви автоматично ще бъде прекратени и достъпът Ви до него ще бъде преустановен.

  8.2. В случай, че потребителите на www.zdravei.net не изпълнят някое от своите задължения по договора или в комуникацията си с другите потребители използват нецензурни изрази, обиди, расистки, сексистки или други изявления, засягащи честта и доброто име на другите, може да прекрати договора с незабавно действие, без да е необходимо изпращането на предизвестие до тях, с което достъпът до аканта Ви ще бъде прекрате.

  8.3. „Медияуан” ЕООД ще съхранява електронното изявление за сключения с потребителите договор на своите сървъри. Всички договори с потребителите ще се сключват на български език и ще се прилага българското материално право.


  Благодарим Ви, че ще спазвате тези общи условия!

  ТЪРСЯ СИ КОМПАНИЯ ЗА КАФЕ

  Намери човека, с когото не просто да се насладиш на любимата напитка, но да имаш възможността да разискваш темите, които те вълнуват.

  ТЪРСЯ СИ КОМПАНИЯ ЗА КИНО

  Романтика? Комедия? Трилър? Сега можеш сам да избереш жанра на следващата си среща. Уверяваме те, че тук няма нужда да играеш роли, за да получиш своя щастлив край.

  ТЪРСЯ СИ КОМПАНИЯ ЗА СПОРТУВАНЕ

  Поговорката гласи "Здрав дух в здраво тяло". Намери човека, чийто дух ще пасне на твоя, за да покорявате заедно спортните върхове.


  ТЪРСЯ СИ КОМПАНИЯ ЗА РАЗХОДКА
  Направи свободното си време незабравим момент, изминавайки стъпка по стъпка разстоянието до нов събеседник, приятел, любим. 
  Потрърдена смяна на имейл
  Поздравления за успешната регистрация в сайта Zdravei.net
  Какво е zdravei.net

  Сутрин. Обед. Вечер. Навсякъде. По всяко време.

  Искаш. Надяваш се. Готов си.

  "Имате едно ново известие".

  Вече можеш със zdravei.net


  Единствена по рода си платформа, която свързва индивиди с кореспондиращи и допълващи се характеристики, с цел създаване на стойностни компании, приятелства и връзки. Разработвана на базата на продължителен дълбочинен личностен анализ система, която обединява подхождащи си личности. За разлика от множеството безлични мрежи за запознанства, в които чуждите снимки и предсказуеми субективни описания са единствената променлива, служеща като ориентир на потребителя, zdravei.net ти предлага сполучлива компания чрез дефиниране на натурата ти въз основа на „науката на диференциацията“ human design и психологическия тест на Лоуен.

  Тестът на Лоуен е психологически тест, определящ  характера на човека. 
  Характерът, този така изучаван, обсъждан и донякъде експлоатиран феномен, е сбор от най-устойчивите и най-често проявяващи се поведения на човека. Той определя редица особености: от това дали индивидът предпочита спокойно или по-емоционално общуване до това как изгражда отношения с другите. Не случайно най-често споменаваната причина за разрив на връзките или лошо прекарано време е  ”несъвместимост в характерите”.

  Попълвайки предоставения в процеса на попълването на профила ти тест, даваш възможност на екипа на zdravei.net максимално да прецизира  подходящите за твоя характер и изисквания предложения. По този начин личностите, с които ще те свързва платформата, несъмнено ще ти допадат не само като интереси, но и като избори, предпочитания, поведенчески модели, като тип изразност. Ще се срещнеш с хора,  с които ще ти се иска да общуваш отново и отново, ще намериш компания, с която можеш да градиш ползотворни отношения.

  Хюман дизайн (от англ. език „human design” – „личен дизайн“),“е наука за анализ и описание на човешките вродени заложби и начини за себереализация. Единствената система за точно описание на личната уникалност и индивидуалните характеристики, които ни различават един от друг.

  Езикът на ХД представялява набор от формули и ключови думи (понятия), които разглеждат всеки един аспект и процес, развиващи се в човешкия живот. Въвежда понятия, описващи възприятията и взаимното въздействие, което оказваме един върху друг. Чрез един структуриран, систематизиран език за дефиниране на човешката природа получаваме възможност да видим човека такъв, какъвто в действителност е, а не такъв, какъвто обществото го е направило.

  Според ХД всеки има личен код, с който е роден, който не се повтаря никога в цялото човечество - записан е във всяка клетка в тялото ни и от него се разгръща нашият уникален жизнен проект. Този личен код се активира в момента на раждането ни и до края на живота ни се проявява в този свят чрез уникалния ни външен вид, поведение, предпочитания, склонности, потребности и индивидуални пропорции на всяко едно ниво - от биохимичните настройки през пръстовия отпечатък до тембъра на гласа. Тоест, всеки индивид притежава уникални настройки, които определят неповторимото му възприятие на света и общуването му с другите. Система на самопознанието, хюман дизайн далеч не е учение, което налага вярване в недоказани феномени, а предлага практически приложим анализ на човешката личност, който да помогне на потребителите да опознаят, възприемат и усъвършенстват същността си.

  Именно тази така сложна и необозрима, но доказано ефективна система стои в основата на платформата zdravei.net. Свързванията между отделните индивиди зависят изцяло от техните хюман дизайн профили и от конкретните изисквания за съответното събитие. Кафе, разходка, кино или спорт са само отправни точки за едно гарантирано приятно изживяване. Случайността и съдбата са романтичните герои, които нямат място в безпогрешните изчисления, обусловени от моделите, криещи се у всеки един човек.

  Ставайки част от мрежата, осмелявайки се да кажеш "здравей" на останалите, ти си подаряваш категорична и неизчерпаема възможност за качествено, подходящо общуване. За събеседници, които да удовлетворяват не просто прозаичните физически изисквания, а когнитивните, емоционални и еспиритуални потребности на личността. Получаваш не онова, което си мислиш, че искаш, а онова, от което действително се нуждаеш.


  Сутрин. Обед. Вечер. Навсякъде. По всяко време.

  Zdravei.net може да ти предложи от всичко, по много, непрекъснато.

  Стани част от мрежата и се свържи с другите.

  Избирайки zdravei.net ти избираш себе си.

Контакти

e-mail:
Последвайте ни и тук2019 - Zdravei.net. Всички права запазени.
Created by: Mediaone ltd.