СУТРИН

25 Август 2017, 05:59lifestyle
Последните моменти преди алармата да е отприщила мълниеносната дейност на домочадието. Нахлузваш старателно оръфания от кучето пантоф и внимателно стъпваш сред морето от кубчета, флумастери и плюшени инвалиди, за да достигнеш вибриращия си смартфон.

„Става ли за друг път да отложим?“Същата ситуация. Същото извинение. Същото отношение,просто различен човек. Какво значение има, че си минал през две лели, три баби и една глуха съседка, за да освободиш днешния ден за съответния ангажимент. Дотегнало ти е от несериозни и нетолерантни персони, разхищаващи не само своето, но и чуждото време.

Искаш нещо различно. Бленуваш за нещо ново, позитивно, благоприятно. Надяваш се на открит и активен събеседник, с когото да прекараш така дългоочаквания си почивен ден. Да изминеш километри в сладки приказки на кростренажора или да освободиш съзнанието си от ежедневните проблеми, споделяйки пакет солени пуканки и епизод на „Междузвездни войни“. Искаш да кажеш здравей и да се насладиш на комуникация, която няма да се отмени в последния момент.

2019 - Zdravei.net. Всички права запазени.
Created by: Mediaone ltd.