В ЛЮБИМОТО КАФЕ

25 Август 2017, 06:07hot
Изминали са точно петдесет и четири дълги часа, откакто общият женски чат е взел категоричното решение за следобед в заведението с най-вкусните мъфини и най-усмихнатия татуиран сервитьор. Ти и най-добрите ти приятелки, заедно, готови за безпощаден разбор на изминалата седмица. Закачливи погледи и несдържан тийнейджърски кикот. Чудиш се дали, погледната отстрани, компанията ви не е достойна за една от онези безкрайно известни и нецензурни холивудски прожекции.

Дали някой би плащал за да филмира всички любовни драми, които си изживяла? Казваш си, че трябва да направиш проучване в интернет. По-късно. Сега телефонът ти е заточен във вътрешния джоб на дамската чанта в режим "без звук". Когато си със своите момичета не се нуждаеш от нотификации.

Мислиш си, че щом си с тях нямаш нужда от нищо друго, докато не чуваш поредния разказ за изминалата главозамайваща среща на най-добрата си приятелка от гимназията. Въпреки положеното усилие, въпросът „Кога нещо подобно ще се случи и на мен“ изниква в съзнанието ти. На теб не ти се споделя за снощи, когато ти и кучето ти изядохте кутия карамелов сладолед и изгледахте половин сезон на новия хорър сериал.

Искаш нещо различно. Бленуваш за нещо ново, красиво, искрено.Знаеш, че същестува човек, който също очаква своята половинка, с която да прави въглехидратен кино маратон през уикенда, а в делничните дни да споделя салата с киноа и много усмивки.Искаш да кажеш „здравей“ и да превърнеш всички неизказани мечти в сбъднати истории.

2019 - Zdravei.net. Всички права запазени.
Created by: Mediaone ltd.