Моля, оставете ни обратна връзка

Емейл адресът, който използвахте, е неточен или непълнен.
Последен учебен час


Оставащи безкрайни двадесет минути, изпълнени със сетни усилия да задържиш очите си отворени. Познатата даскалска тирада за неописуемата деградация на новите поколения, в която отновно не е намерено място за учебния материал. Още един "скрол" в някоя от социалните мрежи, за да се увериш, че в живота на връстниците ти не се случва нищо по-интригуващо от поредното филтрирано, изпълнено с хаштагове запечатване на изхарчени пари. Чудиш се колко ли натрупани учебни помагала са били нужни на Ани от съседния клас за достатъчно висока поставка за снимка от „перфектния ъгъл“.

Заключваш екрана и затваряш очи. Дали някой ден би се вписал в мнозинството и изобщо чувствал ли си се някога на място заобикалящата те среда от индивиди с манталитет, за който госпожата по български хаби толкова слова.

Искаш нещо различно.

Бленуваш за нещо ново, споделено, градивно.  

Търсиш съмишленик, с когото да обсъждаш възрожденска поезия в метрото и другар, с когото да пишеш рими в последните минути на скучния час. Нуждаеш се от запознанство, което да роди пейзажи и повести, спомени, вместо „селфита“.

Искаш да кажеш „здравей“ и да откриеш приятелство, което е непокварено от стереотипите.

Контакти

e-mail:
Последвайте ни и тук2019 - Zdravei.net. Всички права запазени.
Created by: Mediaone ltd.